Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 g brzoskwiń bez pestek, przekrojonych na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1 mg
Białko
1 g
Kalorie
188 kJ /
45 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Mus jabłkowy
15 min