Urządzenia i Akcesoria
Flammkuchen with dates and bacon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
971.6 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 h
French onion pasta
45 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Spicy tuna dip
5 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 h
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 h 10 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 h
Cheat's Kaiser rolls
2 h 30 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 h 15 min
Beef and feta koftas
1 h 30 min