Urządzenia i Akcesoria
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcjonalnie)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Romige aspergesoep
25 min
Hollandaisesaus
15 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 min