Urządzenia i Akcesoria
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcjonalnie)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Brak ocen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Brak ocen
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Bearnaisesaus
20 min