Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1122 kJ / 267 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55 Min
Rabarberijs
36h 25min
Groene pepersaus
20 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Hot dogs
35min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min