Urządzenia i Akcesoria
Asperge ovenschotel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Gerookte zalm sneetjes
Brak ocen
Spinazie- en tomatenquiche
1 godz. 45 min
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Spaghetti met tonijn
40 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min