Urządzenia i Akcesoria
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
4487.4 mg
Białko
89.3 g
Kalorie
11769.9 kJ /
2813.1 kcal
Tłuszcz
161.2 g
Błonnik
23.3 g
Tłuszcz nasycony
60.3 g
Węglowodany
233.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Brak ocen
Zalm mozaïek
Brak ocen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Worstmummies
Brak ocen
Caipirinha van mango
5 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Dunne grissini
Brak ocen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Brak ocen