Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 teentjes knoflook
- 800 g varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden
- 110 g uien, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- 1 takje verse rozemarijn
- 225 g water
- 170 g appelazijn
- 1 tl groentebouillonpasta
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 510 g barbecuesaus, en iets meer om op te dienen
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- groene slabladeren, om op te dienen
- 6 hamburger broodjes
- rode ui, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10 min
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Virgin chai vanille cocktail
Brak ocen
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Brak ocen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Soubisesaus
Brak ocen
Chili con carne
40 min
Indische kippenburger
4 godz.