Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g ontvelde kippenborst
- 250 g kipfilet met huid en zonder been
- 250 g prei in stukken
- 2 takjes verse peterselie
- 2 stengels selder in helften
- 2 wortelen in helften
- 100 g ui in stukken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen peper
- 1750 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2268 kJ / 540 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 3402 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koken van basmatirijst
35 dk
Koken van jasmijnrijst
35 dk
Gekookte eieren
20min
Vegan boter
Brak ocen
Komkommersalade met dille
10 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Dadel curry dip
5 Min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Brak ocen
Mout milkshake
10 Min
Pompoen vingers
Brak ocen
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.