Urządzenia i Akcesoria
Basis kippenbouillon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 portie
Składniki
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
3402 mg
Białko
65 g
Kalorie
2268 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chanoeka
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Matzeballen
Brak ocen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Poedersuiker
5 min
Broccolisoep
15 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Koken van jasmijnrijst
35 min
Koken van basmatirijst
35 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Brak ocen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.