XXL kip pastei
TM6 TM5 TM31

XXL kip pastei

5.0 (1 ocena)

Składniki

Bladerdeeg

  • 200 g boter, in stukken (1-2 cm), bevroren
  • 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
  • 90 g koud water
  • ½ tl zout

Gekarameliseerde uien

  • 1 teentje knoflook
  • 20 g boter
  • 110 g spekblokjes
  • 250 g uien, in acht gesneden, lagen gescheiden
  • 20 g donkerbruine suiker
  • 20 g balsamicoazijn
  • ½ tl zout

Kipvulling

  • 600 g water
  • 500 g kiphaasjes
  • 220 g zoete aardappelen, in blokjes (2 cm)
  • 3 takjes verse tijm, en iets meer als afwerking
  • 1 - 2 snuifjes zout
  • 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 150 g verse champignons, in vieren gesneden
  • 40 g boter
  • 30 g bloem
  • 1 tl kippenbouillonpasta
  • 50 g room, 35% vet
  • melk, om te kleuren

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
3442.3 kJ / 819.5 kcal
Białko
29.8 g
Węglowodany
57.4 g
Tłuszcz
51.3 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Błonnik
7.5 g
Sód
1275.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy