Karamel varkensvlees
TM6

Karamel varkensvlees

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 30 g olijfolie
  • 600 g varkenshaasje, in blokjes (2 cm)
  • 15 g verse gember, fijngehakt
    lub 5 g gemalen gember
  • 2 g Franse vierkruidenmix
  • 25 g sojasaus
  • 100 g vloeibare karamel, huisgemaakt (zie tip)
  • 2 el verse bladpeterselie, fijn gehakt
  • 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, grof gehakt

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2347.3 kJ / 562.8 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
36.8 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
1.5 g
Sód
463.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy