Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g olijfolie
- 600 g varkenshaasje, in blokjes (2 cm)
-
15
g verse gember, fijngehakt
lub 5 g gemalen gember - 2 g Franse vierkruidenmix
- 25 g sojasaus
- 100 g vloeibare karamel, huisgemaakt (zie tip)
- 2 el verse bladpeterselie, fijn gehakt
- 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, grof gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 463.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gekookte pasta
20 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Hong Kong rijst met worst
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Kwarktaart in potjes
4j