Kip met 'mole verde' saus
TM6 TM5 TM31

Kip met 'mole verde' saus

(Brak ocen)

Składniki

  • 100 g pompoenpitten
  • 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
  • 80 g ijsbergsla, in stukken
  • 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
  • 1 lente-ui, enkel het groene deel
  • 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
  • 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
  • 1 serrano chilipeper
    lub 1 verse jalapeñopeper
  • 1 snuifje gemalen komijn
  • 2 el zout, naar eigen smaak
  • 400 g groene tomatillo, gehalveerd
    lub 400 g groene tomaten, in blokjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 g olie met neutrale smaak
  • 100 g uien
  • 280 - 400 g water (zie tip)
  • 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1130 kJ / 269 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy