Urządzenia i Akcesoria
Kip met 'mole verde' saus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porties
Składniki
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
1130 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kip tikka masala
1 godz. 10 min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Prime Board
Brak ocen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
Groente-Omeletten
30 min
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Hummus
5 min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Levercake
1 godz. 50 min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min