Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g kalfszwezerik
- 250 g witte azijn
- 750 g koud water
- 600 g water
- ijskoud water
- ijsblokjes
- 300 g lente-uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 - 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 100 g witte wijn
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- zout, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marsepein halve maan koekjes
30min
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Sunrise smoothie
Brak ocen
Virgin chai vanille cocktail
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min