Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)
- 500 g houdbare volle melk (zie tip)
- 60 g volle yoghurt
- 25 g melkpoeder (zie tip)
- 125 g gezoete gecondenseerde melk
- 250 g water
-
30
g citroensap (zie tip)
lub 1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 635 kJ / 151 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 96 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudding
15 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Pizza met fruit en yoghurt
Brak ocen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Napoleon hoedjes
Brak ocen
IJssandwich
Brak ocen
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Soja yoghurt
12h 15 min
Yoghurt met rode vruchten
12 godz. 20 min