Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (opcjonalnie)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons of zwammen met look
20 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Penne met tonijn
35 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min