Urządzenia i Akcesoria
Ovenschotel van aardappelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porties
Składniki
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (opcjonalnie)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30.6 g
Kalorie
2062 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Cottage pie
1 godz. 10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Chocolade-koffie-amandelen
50 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Huzarensalade
25 min
Gestoomde kip op zijn geheel
Brak ocen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.