Urządzenia i Akcesoria
Ovenschotel van aardappelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porties
Składniki
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (opcjonalnie)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30.6 g
Kalorie
2062 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Kaas uilen
Brak ocen
Pudding
15 min
Kip in perziksaus
40 min
Arabische kip met couscous
45 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Karameltaart
3 godz. 50 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min