Urządzenia i Akcesoria
Frangipanetaart
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 sneetjes
Składniki
-
boter voor invetten bakvorm
-
bloem voor bebloemen bakvorm
-
kruimeldeeg1 dosis
-
amandelen150 g
-
suiker2 el
-
boter in stukken + naar believen150 g
-
eieren2
-
suiker130 g
-
bloem50 g
-
½ tl vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
abrikozenjam (of smaak naar keuze)250 g
-
amandelen (opcjonalnie) in schilfers40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
10.2 g
Kalorie
2498 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Appel en citroen krans
50 min
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Kruimeldeeg
5 min
Eenvoudige appeltaart
45 min
Chocolade toffee cake
2 godz.
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Appelcake
1 godz.
Karameltaart
3 godz. 50 min
Banketbakkersroom
15 min
Muffins met chocoladechips
1 godz.