
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau au caramel
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 parts
Składniki
La sauce au caramel
-
de sucre250 g
-
de crème liquide 35% m.g.200 g
-
d'eau1030 g
-
de jus de citron1 c. à café
-
de beurre (si possible en un seul morceau)30 g
-
de vinaigre1 c. à soupe
Le biscuit
-
du beurre pour le moule
-
de farine de blé pour le moule
-
oeufs3
-
de sucre80 g
-
de lait120 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
de levure chimique (1 sachet)11 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
358.7 kcal /
1485.1 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Sód
174.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks