Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile végétale et un peu plus pour graisser
- 400 g de farine et un peu plus pour saupoudrer
- 150 g d'emmental, en morceaux
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
- 200 g d'eau
- 1 c. à soupe de mélange d'épices pour pizza
- 4 c. à soupe de graines de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 204 kJ / 49 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Pain accordéon aux herbes
1h 20 min
Petits pains au lait
2h 5min
Mousse au thon
10 min
Moutarde de Bénichon
40min
Émincé à la zurichoise
50min
Bâtonnets de graines croquantes avec bacon et fromage
35 Min
Tarte au vin cuit
45min
Confiture d’abricots
45min
Pain tessinois
1h 50 min
Cuchaule
2h 30 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45min