Entremet aux pommes cuites-massepain

Entremet aux pommes cuites-massepain

4.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 recette complète

Składniki

  • de pommes (tout type) évidées et coupées en quatre
    300 g
  • de jus de citron
    20 g
  • de pâte d'amande coupée en morceaux
    100 g
  • de clous de girofle, moulus
    ¼ de c. à café
  • de cannelle moulue
    1 c. à café
  • de cardamome en poudre
    ¼ de c. à café
  • d'amandes (opcjonalnie) en bâtonnets
    3 c. à soupe
    3 c. à soupe d'amandes effilées
  • de chocolat blanc coupé en morceaux
    200 g

Wartości odżywcze na 1 recette complète

Kalorie 301 kcal / 1261 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...