Entremet aux pommes cuites-massepain

Entremet aux pommes cuites-massepain

4.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 recette complète

Składniki

  • 300 g de pommes (tout type) évidées et coupées en quatre
  • 20 g de jus de citron
  • 100 g de pâte d'amande coupée en morceaux
  • ¼ de c. à café de clous de girofle, moulus
  • 1 c. à café de cannelle moulue
  • ¼ de c. à café de cardamome en poudre
  • 3 c. à soupe d'amandes (opcjonalnie) en bâtonnets
    3 c. à soupe d'amandes effilées
  • 200 g de chocolat blanc coupé en morceaux

Wartości odżywcze na 1 recette complète

Kalorie 301 kcal / 1261 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...