Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat, en morceaux
- 50 g de fruits secs variés, concassés (noix, amandes, noisettes, noix de pécan, ...)
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux (orange, cerise, angélique,...)
- 1 c. à soupe de raisins secs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 311 kJ / 75 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringues de l'Emmental
2h 15 min.
Crème caramel
5h 30min
Liqueur d'oranges
Brak ocen
Crème dessert au caramel
1h
Yaourt pomme-myrtille
12u. 40min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Cacahuètes épicées
45min
Liqueur de baie
30min
Beurre
40min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25min
Crème Thermomix®
45min
Bonbons gélifiés au citron et au gingembre
25 Std. 20 Min