Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel
- 60 g de sucre
- 10 g d'eau
La crème au chocolat
- 330 g de lait entier
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 2 œufs
- 60 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 940 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Duo de mini-tresses au beurre
2j 10 menit
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Crème au jus de pomme
4 Std. 15 Min
Pâté uranais
1h 50min
Crème au chocolat
3sa 15 dk
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
Brak ocen
Pâte de base pour pain
24sa 30 dk
Pâte à tartiner choco-noisette
15min
Pavé au chocolat épicé
12h
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Flans de semoule
1h 15min