Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel
- 60 g de sucre
- 10 g d'eau
La crème au chocolat
- 330 g de lait entier
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 2 œufs
- 60 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 940 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain d'épice lucernois
55min
Tarte à la courge
Brak ocen
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Merveilles
1 Std. 10 Min
Crème au chocolat
3u. 15min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Brak ocen
Pain au vin rouge et aux noix
15ωρ. 30 λεπτ.
Florentins
2h
Cubes de courge aigre-doux
Brak ocen
Pavé au chocolat épicé
12 godz.
Flans de semoule
1h 15min
Crème Thermomix®
45min