Crème renversée au chocolat

Crème renversée au chocolat

4.2 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Le caramel
  • 60 g de sucre
  • 10 g d'eau
La crème au chocolat
  • 330 g de lait entier
  • 100 g de chocolat noir en morceaux
  • 2 œufs
  • 60 g de sucre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 940 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...