Urządzenia i Akcesoria
Crème renversée au chocolat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Le caramel
-
60 g de sucre
-
10 g d'eau
La crème au chocolat
-
330 g de lait entier
-
100 g de chocolat noir en morceaux
-
2 œufs
-
60 g de sucre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
940 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cassoulet de haricots et salsiccia
50 min
Pommes de terre en robe des champs
35 min
Chili con carne
Brak ocen
Glace au citron
12 godz. 30 min
Cake aux baies
1 godz. 15 min
Brownies
45 min
Truffes au moka
30 min
Crème au chocolat
3 godz. 15 min
Crème Thermomix®
45 min
Merveilles
1 godz. 10 min
Biscuits aux noix
1 godz. 15 min
Chocolat chaud italien
10 min