Urządzenia i Akcesoria
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water1400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)3 tsp
-
dried brown lentils400 g
-
long grain white rice100 g
-
sea salt1 tsp
-
tomato paste (optional)1 tsp
-
vinegar15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.8 mg
Białko
18 g
Kalorie
1603.9 kJ /
383.4 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Eggplant with burghul
55 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Lentil and spinach soup
50 min