Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and potatoes with hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738.7 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Tłuszcz
40.5 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Onion Tart (TM5)
1 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 godz. 5 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min