Urządzenia i Akcesoria
Leek and potato soup with crispy smoked ham
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for serving25 g
-
leek finely sliced80 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces380 g
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed10 g
-
water380 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
1 slice prosciutto, cut into thin stripssmoked dry-cured ham (speck), cut into thin strips1 slice
-
fresh chives finely chopped4 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.5 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 godz. 30 min
Tuscan bean soup
30 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Leek and potato soup
45 min
Cream of chard soup
35 min
Cabbage soup
50 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Minestrone
45 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min