Urządzenia i Akcesoria
Leek and potato soup with crispy smoked ham
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for serving25 g
-
leek finely sliced80 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces380 g
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed10 g
-
water380 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
1 slice prosciutto, cut into thin stripssmoked dry-cured ham (speck), cut into thin strips1 slice
-
fresh chives finely chopped4 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.5 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Versatile chunky soup
50 min
Carrot and coriander soup
30 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Risotto for One
35 min
Lentil and spinach soup
50 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min