Leek and potato soup with crispy smoked ham
TM31 TM5 TM6

Leek and potato soup with crispy smoked ham

3.6 (32 oceny)

Składniki

  • 25 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 80 g leek, finely sliced
  • 380 g potatoes, peeled and cut into small pieces
  • 10 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
  • 380 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 slice smoked dry-cured ham (speck), cut into thin strips
    lub 1 slice prosciutto cut into thin strips
  • 4 stalks fresh chives, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1347 kJ / 322 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
32.7 g
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
4.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy