Urządzenia i Akcesoria
Potato gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Brak ocen
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Flan Pudding
3 godz.
Pickle (Achcharu)
48 godz. 30 min
Garlic Chili Sauce
30 min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Brak ocen
Plum slice
1 godz. 30 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Swedish carrot slice
2 godz.
Turkey rolls with gorgonzola
1 godz.
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min