Urządzenia i Akcesoria
Potato gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Charoset
10 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Falafel
1 godz. 25 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.