Urządzenia i Akcesoria
Potato gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 godz.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min
Yoghurt Dressing
5 min
Crunchy Granola
2 godz.
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min