Potato gnocchi

Potato gnocchi

3.6 20 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • Parmesan cheese in chunks (3 cm)
    50 g
  • water
    1000 g
  • floury potatoes peeled and sliced
    800 g
  • flour
    300 - 350 g
  • flour plus extra for dusting
    250 - 300 g
  • salt to taste
    1 ½ - 2 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13.4 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...