Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chunky Guacamole
10 min
Pico De Gallo
15 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Cranberry Sauce
1 godz.
Caesar Dressing
10 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Guacamole
5 min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Amaretto Sour (Metric)
10 min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Cilantro Lime Sauce
10 min
Aïoli
5 min