Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g vegetable oil
- 1 lemon
- 1 - 2 garlic cloves
- 1 - 2 tsp capers, pickled, drained, to taste
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp Dijon mustard
- ⅛ tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1880.9 kJ / 449.6 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 49.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 110.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Basic nut butter
30min
Guacamole
5 min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24小时 25 分钟
Lemon Caper Aioli
10 min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min.
Caesar Dressing
10 min
Aïoli
5 min