Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Fresh fig jam
55 min
Guacamole
5 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Tempered Chocolate
40 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Caesar Dressing
10 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min