Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Matzah
30 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Tempered Chocolate
40 min
Tempered chocolate
40 min
Caesar Dressing
10 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Herb Mustard
8 godz. 10 min
Tartare sauce
10 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Aïoli
5 min