Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Creamy Feta Dip
5 min
Horchata
5 min
Blue Cheese Dressing
10 min
Brown Sugar Syrup
20 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Black garlic and onion jam
55 min
Aïoli
5 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min