Urządzenia i Akcesoria
Carrot kimchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
58797.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
16.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
97.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zingy avocado and lime dip
10 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Brak ocen
Vegan Burgers
45 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Paneer
4 godz. 5 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min