Urządzenia i Akcesoria
Carrot kimchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
58797.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
16.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
97.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Sgroppino
5 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min