Urządzenia i Akcesoria
Carrot kimchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
58797.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
16.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
97.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Curry ketchup
30 Min
Kimchi
149 Std.
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Soy bolognese
40 Min