Carrot kimchi

Carrot kimchi

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g

Składniki

  • Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
    500 g
  • water
    2500 g
  • sea salt
    150 g
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • raisins
    25 g
  • garlic clove cut into slices
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    5
  • piece fresh ginger cut into slices
    2 cm
  • brown sugar
    30 g
  • nori sheet torn into pieces
    1
  • warm water
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1000 g

Sód 58797.4 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 1738.5 kJ / 415.5 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 16.6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 97.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...