Urządzenia i Akcesoria
Carrot kimchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
58797.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
16.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
97.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Panforte
1 godz. 30 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 godz. 15 min
Miso kraut
168 godz. 20 min
No-cook jam
24 godz. 15 min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Vegan custard
15 min
Za'atar seasoning
5 min