Carrot kimchi
TM6 TM5 TM31

Carrot kimchi

(Brak ocen)

Składniki

  • 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
  • 2500 g water
  • 150 g sea salt
  • 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
  • 25 g raisins
  • 1 garlic clove, cut into slices
  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
  • 30 g brown sugar
  • 1 nori sheet, torn into pieces
  • 50 g warm water

Wartości odżywcze
na 1000 g
Kalorie
1738.5 kJ / 415.5 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
97.7 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
16.6 g
Sód
58797.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy