Gelo di anguria
TM6 TM5 TM31

Gelo di anguria

3.7 (40 ocen)

Składniki

  • 1400 g di polpa di anguria, senza semi (1000 g di succo di anguria)
  • 125 g di zucchero
  • 6 fiori edibili (di gelsomino)
  • 90 g di amido di mais (maizena)
  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
827.5 kJ / 197.8 kcal
Białko
1.6 g
Węglowodany
40.7 g
Tłuszcz
4.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
1.4 g
Sód
6.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy