Gelo di anguria

Gelo di anguria

3.7 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 1400 g di polpa di anguria senza semi (1000 g di succo di anguria)
  • 125 g zucchero
  • 6 fiori edibili (di gelsomino)
  • 90 g di amido di mais (maizena)
  • 100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 6.8 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 827.5 kJ / 197.8 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 40.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...