Bianchini sardi

Bianchini sardi

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
25 pezzi

Składniki

  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di mandorle pelate
    20 g
  • di nocciole pelate
    20 g
  • di zucchero
    320 g
  • di albumi (circa 3)
    100 g
  • codette colorate (opcjonalnie) q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 61.7 kcal / 258.1 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 6.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...