Bianchini sardi

Bianchini sardi

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
25 pezzi

Składniki

  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 20 g di mandorle pelate
  • 20 g di nocciole pelate
  • 320 g di zucchero
  • 100 g di albumi (circa 3)
  • codette colorate (opcjonalnie) q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 6.9 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 258.1 kJ / 61.7 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...