Cheesecake alle ciliegie

Cheesecake alle ciliegie

4.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 fette

Składniki

Base
  • limone, preferibilmente biologico
    ½
  • di zucchero
    100 g
  • di biscotti tipo frollini, a pezzi
    200 g
  • di burro molto morbido, a pezzi
    80 g
Crema ai formaggi
  • di latte
    50 g
  • di gelatina in fogli
    6 g
  • di mascarpone
    250 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
Composta di ciliegie
  • di zucchero
    50 g
  • di ciliegie snocciolate
    300 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 400.2 kcal / 1674.6 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 31.6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 15.7 g
Sód 321.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...