Gâteau petit-déjeuner

Gâteau petit-déjeuner

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 morceaux

Składniki

  • de flocons d'avoine
    150 g
  • bananes mûres (± 200 g), en morceaux
    2
  • oeufs
    2
  • de yaourt nature
    100 g
    100 g de fromage blanc (quark)
  • de cannelle en poudre
    2 c. à café
  • de levure chimique
    1 c. à café
  • d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • de baies de goji
    50 g
    100 g de myrtilles fraîches
  • d'amandes effilées
    30 g
    20 g de noix de coco râpée, non sucrée

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 294 kcal / 1249.5 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 235 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...