
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau petit-déjeuner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 morceaux
Składniki
-
de flocons d'avoine150 g
-
bananes mûres (± 200 g), en morceaux2
-
oeufs2
-
de yaourt nature100 g
-
de cannelle en poudre2 c. à café
-
de levure chimique1 c. à café
-
d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)1 c. à café
-
de baies de goji50 g
-
d'amandes effilées30 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
294 kcal /
1249.5 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
235 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Allégé en glucides
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks