![Viande de bison hachée Viande de bison hachée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52387d9f-43ac-43a1-a8ab-80f28c80ea23/Derivates/1872f412-64ca-403b-b3cd-ebccbc139364.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de bison, paleron désossé ou épaule, coupé en morceaux (3 cm), partiellement congelé (30-40 min.) (voir conseil), séparé (225 g + 225 g)
- 150 g de gras de porc, du boucher, coupé en cubes (3 cm), congelé (60 min.) (voir conseil), séparé (75 g + 75 g)
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 107.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 313.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonnaise bistro
5 menit
Riz blanc au citron et à l'ail
35min
Mode Cuisson des oeufs
20min
Cuisson du riz jasmin
35min
Cuisson du riz
25 menit
Cuisson du riz basmati
35min
Pommes de terre rôties (Betty) Métrique
1 Std. 15 Min
Saumon au pesto grillé sur planche et orzotto aux champignons
1 godz. 50 min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45min
Cuire du riz long complet
55 Min
Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe
2 godz. 45 min
Gâteau renversé à l’ananas
1 Std. 15 Min