Viande de bison hachée

Viande de bison hachée

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 g

Składniki

  • 450 g de bison paleron désossé ou épaule, coupé en morceaux (3 cm), partiellement congelé (30-40 min.) (voir conseil), séparé (225 g + 225 g)
  • 150 g de gras de porc du boucher, coupé en cubes (3 cm), congelé (60 min.) (voir conseil), séparé (75 g + 75 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 450 g

Sód 313.5 mg
Białko 113 g
Kalorie 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
Tłuszcz 107.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 37.5 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...