Viande de bison hachée
TM6 TM5

Viande de bison hachée

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 450 g de bison, paleron désossé ou épaule, coupé en morceaux (3 cm), partiellement congelé (30-40 min.) (voir conseil), séparé (225 g + 225 g)
  • 150 g de gras de porc, du boucher, coupé en cubes (3 cm), congelé (60 min.) (voir conseil), séparé (75 g + 75 g)

Wartości odżywcze
na 450 g
Kalorie
6018.7 kJ / 1438.5 kcal
Białko
113 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
107.6 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Błonnik
0 g
Sód
313.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy