Urządzenia i Akcesoria
Rissoler 300 g d'oignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
20 g d'huile d'olive20 g d'huile végétale
-
300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")300 g oignons jaunes en quartiers (voir "Conseil(s)")
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Haute température
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Cuisson du riz
25 min