Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos

Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos

3.9 79 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 raciones

Składniki

  • 130 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 25 g de tomate frito
  • 200 g de vino de lambrusco
  • 90 g de nata para cocinar
  • 3 pellizco de sal
  • 250 g de champiñones laminados en conserva (escurridos)
  • 2 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 2 filetes de atún fresco (aprox. 400 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 50.45 g
Kalorie 2187 kJ / 523 kcal
Tłuszcz 32.14 g
Błonnik 3.67 g
Węglowodany 8.04 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...