Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Wartości odżywcze
- na 2 porciones
- Kalorie
- 2247 kJ / 535 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calamares guisados
50 min
Espinacas con piñones
40 min
Risotto de verduras
40 min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1h 40min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Garbanzos con espinacas
1 godz. 10 min
Caldo de pasta con pescado
40 min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Crema de verduras
20 min
Mozarella con higos y aceite de albahaca
30 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min