![Garbanzos con Bacalao Garbanzos con Bacalao](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCD27589-CA52-41E5-A3A2-7F300A343260/Derivates/CBC188AB-DF29-4599-9B89-8529F1757CD1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Wartości odżywcze
- na 2 porciones
- Kalorie
- 2247 kJ / 535 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 Min
Risotto de verduras
40 Min
Pollo tikka masala
1 Std. 20 Min
Calamares guisados
50 Min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1 Std. 40 Min
Bacalao al horno con brócoli
1 Std. 30 Min
Garbanzos con espinacas
1 Std. 10 Min
Lentejas con pulpo y huevo
1 Std. 30 Min
Arroz Persa con eneldo y granada
40 Min
Guiso de judías carilla con chipirones
5 Std. 15 Min
Arroz de Pulpo
2h 10min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min