Garbanzos con Bacalao

Garbanzos con Bacalao

3.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porciones

Składniki

  • 15 g de perejil
  • 20 g de ajo
  • 2 hoja hojas de laurel, secas
  • 2 cucharadita de sal gruesa
  • 600 g de agua
  • 25 g de aceite de oliva extra virgen
  • 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
  • 2 huevos
  • 190 g de garbanzos cocidos
  • 80 g de cebolla blanca en medias lunas delgadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porciones

Białko 50 g
Kalorie 2247 kJ / 535 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...