Risotto con nueces, uvas y gorgonzola

Risotto con nueces, uvas y gorgonzola

4.3 110 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de uvas blancas
  • 100 g de chalotas
  • 40 g de mantequilla
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de nueces peladas (troceadas ligeramente a cuchillo)
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 700 g de agua
  • 100 g de queso gorgonzola (en trozos pequeños)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.7 g
Kalorie 1516 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 45.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...