Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
TM31 TM5 TM6

Risotto con nueces, uvas y gorgonzola

4.3 (105 ocen)

Składniki

  • 200 g de uvas blancas
  • 100 g de chalotas
  • 40 g de mantequilla
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de nueces peladas (troceadas ligeramente a cuchillo)
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 700 g de agua
  • 100 g de queso gorgonzola (en trozos pequeños)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1516 kJ / 363 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
45.4 g
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy