Salmón a la sal con patatas al vapor

Salmón a la sal con patatas al vapor

4.6 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 2000 g de sal gorda
  • 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
  • 1 hoja de repollo blanco acelga o lechuga
  • 1 ramita de hojas de apio (opcjonalnie)
  • 1000 g de agua
  • 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 200 g de mayonesa

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 778 kcal / 3252 kJ
Białko 34.66 g
Tłuszcz 59.87 g
Węglowodany 25.1 g
Błonnik 3.02 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...