Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Chicken Rice Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Braised Yee Mee
30 Min