Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Chicken Rice Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Braised Yee Mee
30 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Lemon Chicken
25 min