Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Chicken Rice Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised Yee Mee
30 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Fried Beehoon
20 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Lemon Chicken
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min