Sopa rusa (Rassolnik)

Sopa rusa (Rassolnik)

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de pepinillos en vinagre (escurridos) en trozos
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 30 g de aceite
  • 70 g de tomate concentrado
  • 300 g de corazones de pollo
    300 g de higaditos de pollo, en trozos
  • 30 g de cebada perlada (aclarada y escurrida)
  • 1000 g caldo de pollo
    1000 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 300 g de patata en dados de 1 cm
  • 10 granos de pimienta negra
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
    1 - 2 ramitas perejil fresco, picado
  • 60 g de nata agria

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 13 g
Kalorie 1137 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...