Salmón en costra de tomate con arroz

Salmón en costra de tomate con arroz

4.8 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas
    600 g
  • de tomates secos en aceite escurridos
    100 g
  • de tomate concentrado
    30 g
  • dientes de ajo
    2
  • de miel
    10 g
  • de pan rallado
    50 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de cebolla en trozos
    70 g
  • de aceite de oliva (y algo más para regar)
    30 g
  • de arroz de grano largo
    200 g
  • de ramilletes de brócoli pequeños
    150 g
  • de pimiento rojo en dados de 1 cm
    120 g
  • de agua
    500 g
  • pastilla de caldo de verduras desmenuzada
    1
  • de zumo de limón
    20 g
  • de perejil fresco
    1 - 2 ramitas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 715 kcal / 2994 kJ
Białko 41.3 g
Tłuszcz 29.6 g
Węglowodany 72 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 424.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...