Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de puerro en rodajas de 1 cm (parte blanca)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 1000 g de agua
- 300 - 350 g de aguja de ternera en dados de 2 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 150 g de patata en dados de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nata
- 80 g de queso azul en trozos
- perejil fresco picado
- pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 423 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de coliflor con pollo
40 min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25 min
Sopa de ajo con tomate
40 min
Sopa de cebada con verduras
55 min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1h 15 min
Sopa Goulash de ternera
1h 10 min
Sopa de judías rojas
35 min
Fideos al corinto estilo bereber
1h 30min
Sopa de pavo y repollo
40 min
Sopa de pollo y arroz
1h
Sopa a la riojana
45 min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 min