Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de puerro en rodajas de 1 cm (parte blanca)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 1000 g de agua
- 300 - 350 g de aguja de ternera en dados de 2 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 150 g de patata en dados de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nata
- 80 g de queso azul en trozos
- perejil fresco picado
- pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 423 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de tomate con fideos y huevo cocido
40 Min
Sopa de albóndigas y garbanzos
45 Min
Sopa de trigo y verduras
45 Min
Sopa de lentejas con batata y pasta
35 Min
Sopa de tomate
30 Min
Sopa de tomate y fideos
30 Min
Sopa de ajo con tomate
40 Min
Guiso senegalés de pollo
1 Std.
Macarrones alpinos
45 Min
Consomé a la reina
50 Min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 Min
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 Min