Sopa danesa de carne

Sopa danesa de carne

3.9 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de puerro en rodajas de 1 cm (parte blanca)
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 1000 g de agua
  • 300 - 350 g de aguja de ternera en dados de 2 cm
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 150 g de patata en dados de 2 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 80 g de nata
  • 80 g de queso azul en trozos
  • perejil fresco picado
  • pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 423 mg
Białko 18 g
Kalorie 1577.4 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 16.2 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...