Magdalenas de zanahoria y cacao

Magdalenas de zanahoria y cacao

3.4 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 unidades

Składniki

Glaseado de azúcar
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de clara de huevo
  • ½ cucharadita de zumo de limón
Magdalenas
  • 200 g de zanahoria en trozos
  • 4 huevos
  • 120 g de jarabe de agave
  • 140 g de agua
  • 2 pellizcos de sal
  • 120 g de harina de trigo
  • 2 cucharaditas de polvo de hornear
  • 60 g de cacao puro en polvo
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • 120 g de aceite de girasol
Topping y Decoración
  • 30 g de bolitas multicolores

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 73 mg
Białko 5 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...