Urządzenia i Akcesoria
Buchweizennudeln (glutenfrei)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 Portionen
Składniki
-
Buchweizen-Mehl (sehe Tipp)200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Wasser und 2-3 Liter zum Kochen100 g
-
Kartoffelstärke zum Bestäuben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 Portionen
Sód
5938.5 mg
Białko
25.2 g
Kalorie
2803.3 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
141.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei von Natur aus
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45 min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1 godz. 10 min
Schokoladeneis (vegan)
9 godz. 30 min
Cashewsahne
5 min
Mandeldrink
20 min
Hirsenmehlbrot
1 godz. 45 min
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 godz. 30 min
Amaranth-Knäckebrot
50 min
Maronikekse (glutenfrei)
2 godz. 50 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Mandel-Knusperkekse (vegan)
50 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min