Urządzenia i Akcesoria
Aquafaba Pavlova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Feinkristallzucker75 g
-
Balsamico, weiß1 ½ EL
-
Aquafaba (Kichererbsenflüssigkeit aus der Dose) kalt (siehe Tipp)90 g
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
225 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkaltKokosnusscreme225 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Obst als Dekoration
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
68 mg
Białko
3 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schokonussaufstrich
1 godz.
Kaffeesirup "oriental"
45 min
Bunte Focaccia (glutenfrei)
1 godz. 50 min
Veganer Feta
12 godz. 10 min
Cremiger Haferdrink
10 min
Kürbispüree auf Vorrat
30 min
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Banana Nice Cream auf 3 Arten
5 min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8 godz. 45 min
Veganes Schokoladenmousse
30 min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min
Bananen-Pancakes mit Beeren
40 min