Urządzenia i Akcesoria
Talggen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Komplettes Rezept
Składniki
-
Haferkörner100 g
-
Dinkelkörner100 g
-
Roggenkörner100 g
-
Wasser1300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplettes Rezept
Białko
35.7 g
Kalorie
4243 kJ /
1013 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
30.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
189.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grissini
13 godz. 40 min
Zitronensalzpaste
10 min
Zitronensalzpaste
10 min
Baked Beans
20 min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 godz. 35 min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 godz. 40 min
Kräutersenf
336 godz. 30 min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 godz.
Sauerkraut, wild fermentiert
336 godz. 45 min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 godz.