Urządzenia i Akcesoria
Talggen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Komplettes Rezept
Składniki
-
Haferkörner100 g
-
Dinkelkörner100 g
-
Roggenkörner100 g
-
Wasser1300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplettes Rezept
Białko
35.7 g
Kalorie
4243 kJ /
1013 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
30.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
189.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Handsemmerl
10 godz. 55 min
Gua Bao - gedämpfte Buns gefüllt mit Schmorfleisch und Sweet Chilisauce
3 godz. 10 min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1 godz.
Anis-Zwieback
1 godz. 45 min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2 godz. 20 min
Wurzelgemüsesalat essigsauer eingelegt
1 godz. 10 min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1 godz. 25 min
Baked Beans
20 min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 godz.
Kimchi
74 godz. 15 min
Spekulatius Kekse
2 godz. 40 min