Urządzenia i Akcesoria
Walnuss-Spinat-Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
300 g
Składniki
-
Blattspinat, frisch100 g
-
Wasser500 g
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Minzeblättchen, frisch abgezupft20 g
-
Korianderblätter, frisch abgezupft10 g
-
grüne Chilischoten, frisch in Stücken2
-
Walnüsse, halbiert100 g
-
Garam Masala1 TL
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Ingwer-Knoblauch-Paste (siehe Tipp)1 TL
-
2 EL RapsölSonnenblumenöl2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1247 mg
Białko
19 g
Kalorie
3784 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
83 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Linsenaufstrich
30 min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15 min
Rote-Rüben-Dip
15 min
Feta-Melanzani-Aufstrich
30 min
Kürbis-Mandel-Suppe
40 min
Mandelsahne (vegan)
5 min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 min
Bohnen-Burger mit Preiselbeer-Sauce (vegan)
1 godz. 10 min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35 min
Mandel-Knusperkekse (vegan)
50 min