葱油蛏子
TM31 TM5 TM6

葱油蛏子

3.5 (14 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 10 克 葱, 切细末
  • 5 克 姜, 切片
  • 2 瓣 蒜头, 切片
  • 500 克 蛏子, 泡盐水吐沙,至少2小时
  • 2 茶匙 剁椒
  • 2 茶匙 生抽
  • 2 茶匙 料酒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
326 kJ / 78 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy