臭豆腐肉饼蒸蛋
TM6 TM5

臭豆腐肉饼蒸蛋

3.6 (7 ocen)

Składniki

  • 150 克 猪肉肉糜
  • ¼ 茶匙 盐
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 5 克 料酒
  • 550 克 水
  • 180 克 臭豆腐 ,切块,倒去卤水
  • 1 颗 蛋
  • 2 支 葱 ,切末
  • 1 茶匙 辣椒油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1673.7 kJ / 400 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
34.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.2 g
Sód
422.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy