Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪肉肉糜
- ¼ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 5 克 料酒
- 550 克 水
- 180 克 臭豆腐 ,切块,倒去卤水
- 1 颗 蛋
- 2 支 葱 ,切末
- 1 茶匙 辣椒油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1673.7 kJ / 400 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 422.8 mg