Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 8 朵 干香菇, 水发后切丝
- 500 克 大白菜, 切丝
- 1 茶匙 盐
- 200 克 猪里脊肉, 切丝
- 1 茶匙 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3.8 g