Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 瓣 蒜头
- 20 克 油
- 40 克 生抽
- 15 克 醋
- 1 根 新鲜小米椒 ,切碎
- 2 根 葱 ,切末
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 6 - 8 只 生蚝,新鲜的 ,每个约180克左右,外壳清洗干净
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 434.7 kJ / 104 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 908.2 mg