Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 30 克 油
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 花椒粉
- 300 克 土豆, 去皮切成1×3厘米的粗条
- 1 茶匙 孜然粉
- 15 克 醋
- ½ 茶匙 盐
- 适量 葱, 切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 601 kJ / 143 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.9 g